Tăriceanu, PREMIER. Prima sa reacție despre ruperea coaliției de guvernare

CP Tariceanu
CP Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a comentat asupra informaţiilor vehiculate în ultimele zile, referitoare la o eventuală rupere a coaliţiei PSD-ALDE.

Preşedintele ALDE şi al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3, a comentat asupra informaţiilor din ultimele zile, potrivit cărora s-ar încerca ruperea coaliţiei de guvernare.

"Am văzut zvonuri care s-au răspândit în stânga şi în dreapta cu o rapiditate fantastică şi care dădeau drept sigură - nu numai la nivel jurnalistic am auzit asta - ruperea coaliţiei, Tăriceanu premier al unui guvern bazat pe o majoritate cu PNL, cu USR şi aşa mai departe. Pentru că mi-aţi dat această ocazie, am să vă spun de la început, ca să fie clar pentru telespectatori dar şi pentru ziarişti: nu am avut de gând, nu am şi nici nu voi avea de gând să rup coaliţia. Şi acelaşi lucru cred că îl împărtăşeşte şi colegul meu, preşedintele PSD, domnul Dragnea.

Acum, de unde a pornit această chestiune? Cred că invitaţia la consultări care a fost făcută de preşedintele Iohannis, urmată de o serie de declaraţii a fost imediat interpretată, speculată, distorsionată şi aş fi vrut foarte mult ca cei care fac acest lucru profesionist să fi avut răbdarea să citească proiectul pe care l-am trimis tuturor partidelor parlamentare de realizare a unui acord politic pe domeniul Justiţiei", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel