Târgul Ghidul Miresei, de vineri, la Romexpo


Târgul Ghidul Miresei își va deschide porțile și în acest an pentru cei care visează la nunta perfectă între 22 și 24 mai în Cupola Romexpo.

Cei care își doresc o nuntă desprinsă din poveste, cu flori, culori pastelate si un cadru magic sunt invitați să participe la cel mai așteptat eveniment al anului. Cei mai buni furnizori și experți în domeniu au fost aduși pentru a îndruma clienții și a le crea nunta mult visată.

În 2015 Ghidul Miresei aniversează 10 ani de consiliere și îndrumare în pregătirea evenimentelor care celebrează iubirea, puritatea, dragostea. La Târgul Ghidul Miresei veți găsi zeci de rochii de mireasă, costume de ginere, modele de verighete, invitații,dar și o gamă impresionantă de saloane de nuntă. Cu ocazia aniversării, organizatorii își așteaptă clienții cu premii de peste 10.000 de euro.

Prețul unui bilet este de 15 lei,iar acestea se pot cumpăra la intrarea în târg. La achiziționarea ediției 7 a Catalogului Ghidul Miresei primiți un bilet gratuit pentru ediția din 22-24 mai 2015.
‘’Este cel mai bun târg de nunți la care am participat în ultimii 5 ani.’’, a declarat Mihai Albu, fiind o prezență constantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel