Tânărul bătut la Balul Majoratului până a ajuns în scaun cu rotile a murit. Agresorii săi au înlemnit la auzul acestei vești

procesmilutb22
procesmilutb22

Caz de necrezut în România. Tânărul care a fost snopit în bătaie și lăsat legumă de doi colegi de clasă în urmă cu aproape cinci ani la Balul Majoratului a pierit. După ce și-a petrecut ultimul timp din viață într-un scaun cu rotile, starea sa de sănătate s-a agravat și în cele din urmă a murit. Tinerii care l-au nenorocit au făcut doar un an de închisoare, acum fiind la lucru în Marea Britanie.

Viața lui Miluț Bîgiu a fost distrusă în 2010 într-o noapte care ar fi trebuit să fie plină de zâmbete și fericire. În câteva minute, destinul său a luat o turnură neașteptată. Amețiți de aburii alcoolului, mai mulți tineri s-au năpustit cu pumnii și picioarele asupra lui, victima ajungând într-un scaun cu rotile. Mai mult decât atât! Miluț și-a pierdut și abilitatea de a vorbi. Părinții băiatului au cheltuit sume exorbitante în speranța că fiul lor se va vindeca, dar toate eforturile au fost în zadar. Miluț a pierit la doar 22 de ani, scrie Vocea Transilvaniei.

Agresorii au rămas stupefiați când au auzit că victima lor a murit

Judecătorii au stabilit în anul 2011 că agresorii trebuie să stea după gratii pentru oribila faptă comisă. Cosmin Robert Rus și Călin Saicu au avut de ispășit doi ani de închisoarea la Penitenciarul Bistrița, dar au fost eliberați după un an, pentru bună purtare. Aceștia regretă ce au făcut, iar vestea că victima lor a murit a căzut ca un trăsnet.

„Nu am vorbit cu familia lui pentru că aceasta nu accepta niciun sprijin și mereu ne înjura și ne blestema când voiam să stăm de vorbă. Pur și simplu nu aveai cu cine și noi chiar vroiam să îl ajutăm, dar familia lui ne-a respins mereu”, a declarat, în exclusivitate pentru voceatransilvaniei.ro, Călin Saicu.

În prezent, familia lui Miluț se pregătește de înmormântare. Tânărul va fi condus pe ultimul drum miercuri, 12 februarie, în comuna Leşu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel