Tânără dezvirginată de un medic ginecolog

Direcţia de Sănătate Publică Argeș a decis închiderea cabinetului unui medic ginecolog, după ce o tânără de 24 de ani a acuzat că a fost dezvirginată în timpul unei banale consultaţii.

Tânăra de 24 de ani a fost dezvirginată în urma unui banal control ginecologic la un cabinet particular din centrul Piteştiului. După cele întâmplate, ea a făcut mai multe plângeri, iar autorităţile au deschis o anchetă. Vestea că este verificată a supărat-o pe doctoriţa acuzată, precizează romania.net

"Prima echipă nu a fost primită. Ne-a ajutat poliţia, am mai trimis o echipă. Condiţiile igienico-sanitare nu erau îndeplinite, nu a vrut să prezinte la control actele. S-a luat măsura suspendării activităţii cabinetului şi o amendă contravenţională de la DSP de 50.000 de lei", a declarat directorul DSP Argeş, Sorina Honţanu.

Citește și: Anestezist dat afară pentru că făcea sex cu pacientele în spital

În plus, doctoriţa a mai primit o amendă în valoare de 700 de lei pentru că a încercat să oprească verificările şi să îi agreseze pe inspectori. Medicul acuzat că a dezvirginat-o pe tânără nu este la primul scandal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel