Urmărește emisiunea live


Tânără de 23 de ani, atacată de un câine pe litoral. Un polițist a salvat-o după ce a folosit arma 

oprescu-si-maidanezii2
oprescu-si-maidanezii2

O tânără de 23 de ani a fost atacată şi muşcată duminică de un câine agresiv, ea fiind salvată de un poliţist din Mangalia, care a folosit arma din dotare.

"La data de 11 septembrie (...), poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie a fost muşcată de un câine. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Întrucât câinele se afla lângă femeie şi avea un comportament agresiv, reprezentând un pericol imediat, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare. Ulterior, femeia de 23 de ani a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Sursa citată precizează că la faţa locului s-au prezentat lucrători ai serviciului de ecarisaj din Mangalia, care au ridicat câinele.

Totodată, în apropierea locului faptei a mai fost identificat un alt câine, din aceeaşi rasă, care a fost tranchilizat şi ridicat de lucrătorii de la ecarisaj.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, fiind întocmit un dosar de cercetare penală. 

Pericolul câinilor fără stăpân 

Câinii fără stăpân dau în continuare mari bătăi de cap autorităților. Nu este singurul caz grav cu un câine comunitar. 

Un câine fără stăpân a atacat mai multe persoane din municipiul Bistriţa care îşi plimbau animalele de companie şi a omorât două patrupede, fiind necesară tranchilizarea lui, potrivit datelor transmise de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Bistriţa-Năsăud în urmâ cu câteva luni. 

Locuitorii din zona unde s-au produs agresiunile au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

"În această dimineaţă, jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit în zona străzilor Împăratul Traian şi Dragoş-Vodă din municipiul Bistriţa, unde mai multe persoane au fost atacate de un câine agresiv care prezenta pericol pentru toţi cei aflaţi în apropiere. Jandarmii au anunţat imediat şi pe reprezentanţii Serviciului de Ecarisaj din cadrul Primăriei Bistriţa, pentru a putea interveni la timp pentru prinderea animalului agresiv. La faţa locului, jandarmii au luat legătura cu cei care au apelat numărul unic de urgenţă 112 şi care au reclamat incidentul. Cei prezenţi în zonă au relatat că un câine de talie mare, de culoare neagră, a atacat iniţial o femeie care se afla la plimbare cu câinele său şi a creat panică în rândul persoanelor aflate în apropiere. Ulterior, câinele agresiv a atacat şi alte persoane aflate cu câinii la plimbare în imediata apropiere", a informat IJJ.

Persoanele atacate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă doi câini de rasă, de talie mică, au murit după ce au fost muşcaţi de animalul agresiv.

Jandarmii, alături de poliţişti locali şi de reprezentanţi ai Serviciului de Ecarisaj, au urmărit câinele agresiv, care a fost identificat în zona unei parcări, a fost tranchilizat şi transportat la adăpostul de animale fără stăpân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel