Tânăr bătut chiar în mașina poliției. S-a întâmplat în Centrul Vechi al Bucureștiului

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

Un tânăr de 21 de ani susține că a fost bătut chiar în mașina Poliției, după ce a fost prins fără mască în Centrul Vechi al Capitalei. 

Valentin Radu susține că a plecat din Centrul Vechi joi seară, în jurul orelor 23:00. Se îndrepta spre o stație de taxiuri, cu un pahar cu băutură în mână. Pe drum, tânărul ar fi fost abordat de un echipaj de polițiști și jandarmi care i-au atras atenția că nu poartă mască de protecție și i-au cerut să le arate buletinul. Valentin susține că și el  le-a cerut oamenilor legii să se legitimeze, însă aceștia l-au încătușat și l-au băgat în mașină, unde a ar fi fost și bătut, transmite RealitateaPlus.

Odată ajunși la secția de poliție, oamenii legii s-ar fi speriat și ar fi chemat o ambulanță SMURD. Valentin s-ar fi trezit abia la spital. Ulterior, el și-a scos un certificat medico-legal și spune că va depune și plângere în instanță. Reprezentanții Poliției Capitalei au spus că a fost demarată o anchetă internă și se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă, scrie Realitatea.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel