Suspendare Iohannis. Chirieac: Dragnea face o mișcare interesantă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a declarat că nu este exclusă declanşarea procedurii de suspendare a lui Klaus Iohannis, spunând că președintele a întârziat nepermis de mult timp cu decizia privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat acest subiect.

”Este un avertisment pe care Liviu Dragnea îl adresează lui Klaus Iohannis, acest lucru nu înseamnă că se va întâmpla suspendarea. Din acest moment, lumea care este interesată să nu fie suspendat Klaus Iohannis va veni la Liviu Dragnea să negocieze. Din punct de vedere politic, este o mișcare interesantă. Avertismentul este clar: suspendarea nu este exclusă. Nu este exclusă nici unirea Terrei cu un meteorit. La fel și suspendarea. Avertismentul cu suspendarea este un mijloc de presiune politică”, a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

”De ce și-a anunțat Klaus Iohannis candidatura la președinție? Pentru a-și lua sistemul de partea lui, pentru ca sistemul să nu creadă că, din acest moment, nu mai are tătuc. De ce spune Liviu Dragnea că nu exclude suspendarea? Racheta este trimisă tot statului subteran. Amândoi dialoghează cu statul subteran. Ce spune Klaus Iohannis? „Candidez, toată lumea stă pe locurile sale, luptăm, facem ce trebuie să facem pentru că tot cu mine rămâneți încă cinci ani de anul viitor”. Ce spune Liviu Dragnea? „Nu este exclusă suspendarea”. Avertisment este pentru statul subteran. Amândoi au dat mesaje către statul subteran, nu pentru poporul muncitor”, a mai spus analistul politic.

Săptămână pentru citit

Sâmbătă, Klaus Iohannis a declarat, referitor la decizia Curţii Constituţionale privind revocarea şefei DNA, că se află încă în săptămâna în care citeşte.

În 12 iunie, preşedintele Klaus Iohannis a avut o primă reacţie după publicarea motivării CCR privind revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, spunând că motivarea aduce la suprafaţă mai multe întrebări decât clarificări, dar poate că o aprofundare ulterioară "va duce mai aproape de adevăr". El a mai afirmat că PSD "încearcă să amputeze puterile preşedintelui pentru că preşedintele are altă părere" şi că este evident că decizia CCR "vine exact în linia PSD de amputare a puterilor preşedintelui".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel