Suporterii pot reveni pe stadioanele de fotbal din data de 10 iulie. Vezi unde

Noi măsuri de relaxare a restricțiilor sunt luate de autorități. 

Suporterii japonezi vor avea din nou accces pe stadioane pentru a urmări meciurile de fotbal şi de baseball, cele mai populare sporturi din arhipelag, începând cu data de 10 iulie, relatează Reuters, scrie Agerpres. 

Activităţile sportive, la fel ca pe restul mapamondului, au fost suspendate în Japonia din luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Săptămâna trecută s-a reluat liga profesionistă de baseball (NPB), iar liga de fotbal J-League se va relua din data de 4 iulie.

Liga NPB a debutat fără spectatori în tribune, în linie cu restricţiile impuse de guvernul japonez pentru reducerea răspândirii noului coronavirus.

Din 10 iulie 



În urma relaxării restricţiilor, comisarul NPB, Atsushi Saito, şi preşedintele J-League, Mitsuru Murai, au anunţat că spectatorii vor fi admişi pe stadioane de la 10 iulie.

Am luat în considerare toată situaţia, dar am primit asigurarea de la guvern că este în regulă să anunţăm accesul spectatorilor din data de 10 iulie, a declarat Saito pentru Kyodo News, în urma unei reuniuni cu autorităţile guvernamentale privind măsurile contra pandemiei de coronavirus.

Nu s-a precizat cât de mulţi fani vor putea lua loc în tribune. Actualul ghid al guvernului permite o creştere graduală a spectatorilor la evenimentele sportive după 10 iulie, dar revenirea fanilor nu a fost confirmată anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel