EXCLUSIV  Super Revelionul România TV 2024. Jurnalistul Ioan Korpos dezvăluie culisele celei mai așteptate petreceri din noaptea dintre ani / video

Ioan Korpos
Ioan Korpos

Mai este puțin până la Super Revelionul România TV 2024. 

De duminică după-amiază începe distracția și petrecerea continuă, evident, până spre dimineață! Analiști, jurnaliști, maneliști, vedete - toată lumea bună vă așteaptă la un super party! Nu aveți cum să ratați un asemenea eveniment!

De-a lungul a 16 ore, se vor asigura de buna dispoziţie a telespectatorilor zeci de artişti printre care: Igor Cuciuc, Carmen Şerban, Vali Vijelie, Maria Dragomiroiu, Gheorghe Gheorghiu. Dar nu vor cânta singuri, aşa cum o fac în restul anului, ci vor chema alături de ei jurnalişti şi politicieni, care se vor strădui să-şi dea măsura talentului.

Va fi o super petrecere! Va fi un show de neegalat! Dar mai bine să-l lăsăm pe jurnalistul Ioan Korpos să ne spună ce va fi în noaptea dintre ani la România TV!

Vineri, 29 decembrie 2023, la DC News și DC News TV, vom afla ce surprize ne pregătește România TV la Revelion 2024! Stați cu noi! De la ora 16.00 aflăm totul despre noaptea dintre ani, un spectacol cum nu s-a mai văzut în televiziune!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel