Sulfina Barbu: Şeful Poliţiei din Deta este radiografia instituţiilor învechite şi nereformate de 20 de ani

Sulfina Barbu sustine reforma in cadrul Politiei
Sulfina Barbu sustine reforma in cadrul Politiei

Sulfina Barbu, Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, susţine că un astfel de caz cum este cel de la Deta nu este unul izolat iar atitudinea lui Viorel Goloşie, este una ce caracterizează întreg sistemul ce are nevoie de o reformă imediată.

"Şeful Poliţiei din Deta este radiografia instituţiilor învechite şi nereformate de 20 de ani. Din păcate, este cireaşa de pe tort, care ne arată cât de necesară e reforma în Poliţia Română. Din păcate, cred că nu este un caz izolat, cred că există multe alte cazuri şi în special în mediul rural, ca şeful Poliţiei de la Deta, în care constatăm că Poliţia nu îşi face datoria", a declarat deputatul PDL, citată de Mediafax.

Întrebată dacă astfel de situaţii puteau fi prevenite, Sulfina Barbu a răspuns: "Eu am convingerea că da şi cred că este al 12-lea ceas în care trebuie luate măsuri".

Pentru Sulfina Barbu, "clar este rezultatul lipsei unei reforme în domeniul Poliţiei". "Dacă ar fi fost testaţi şi mai bine verificaţi oamenii aceştia, cu siguranţă am fi văzut altfel de reacţii", consideră ea.

Şefa Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, crede că "este foarte important ca reformele să se facă pe criterii de competenţă şi cine este performant şi trece testul să rămână în funcţie, cine nu, să plece şi să se reorienteze către alte domenii de activitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel