Suleyman Magnificul - Hurrem zguduie puterea surorilor Sultanului

Hurrem, intrată din nou în grația Sultanului, face o nouă mișcare pentru a submina puterile celor două cumnate. Sultana Mihrimah, fiica lui Hurrem și a Sultanului, acceptă căsătoria cu Pașa Rustem.

Hurrem și Suleyman sunt nespus de fericiți și încep pregătirile de nuntă.

Îngrozite de vestea căsătoriei fiicei lui Hurrem cu Pașa Rustem, pe care le-o comunică însuși  Sultanul, surorile acestuia, Sultanele Șah, Hatice, dar și Mahidevran, dușmanii de moarte ai Sultanei Hurrem, pun la cale un plan diabolic, astfel că această alianță să nu aibă loc niciodată.

În mod surprinzător, Sultanul va afla că Pașa Rustem este grav bolnav și îi va spune soției sale că nunta fiicei sale cu acesta nu poate avea loc. Hurrem promite că soarta Sultanei Șah va semăna cu cea a lui Hatice.

Ce anume o determină pe Mihrimah să accepte căsătoria cu Pașa Rustem și cum se face ca, la scurt timp după ce a încuviințat aceasta uniune, Sultanul nu va mai accepta căsătorie fiicei sale, aflați joi, 27 martie, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul "Suelyman Magnificul – Sub domnia iubirii", la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel