Urmărește emisiunea live


Suleyman Magnificul: Halit Ergenc este doar pe sfert turc

Dezvăluiri surprinzătoare ale actorului Halit Ergenc, interpretul lui Suleyman din serialul "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii", difuzat de Kanal D.

Actorul care-l interpretează pe Suleyman în serialul-fenomen "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii", mărturisește că doar pe sfert turc. Halit Ergenc spune că în venele sale curge și sânge bulgăresc, albanez, anatolian și libian.

"M-am născut în Istanbul, dar arborele meu genealogic are ramnificații nebănuite, am rădăcini europene, asiatice și africane", a spus Halit Ergenc.

Cu toate că este născut în Istanbul, Halit Ergenc afirmă că provine dintr-un amestec de naționalități. Bunicul său din partea tatălui este originar din Anatolia, regiune supranumită și "Turcia Asiatică", iar bunica de pe filiera paternă este originară din Bulgaria.

Actorul are și origini africane, Libia fiind țara unde s-a născut bunica sa din partea mamei, în timp ce bunicul pe linie maternă este originar din Albania.

O nouă serie din serialul-fenomen „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" se va difuza la Kanal D din 4 septembrie, în fiecare joi și vineri, de la orele 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel