SUA. Peste 90 de pisici, salvate dintr-o casă din statul Tennessee

Peste 90 de pisici au fost salvate dintr-o locuinţă din statul american Tennessee care a funcţionat ca ''adăpost pentru pisici'', conform organizaţiei Animal Rescue Corps (ARC), citată joi de Fox News. 

ARC a interveni miercuri la o casă din comunitatea Morris Chapel, situată în vestul statului Tennesse, şi a găsit pisicile care, potrivit organizaţiei, erau grav bolnave. Potrivit unui mesaj publicat de organizaţie pe pagina sa de Facebook, în casă a funcţionat anterior un adăpost pentru pisici. Proprietarii/operatorii ne-au cerut ajutorul după ce, din cauza bolii şi a circumstanţelor nefericite, nu au mai putut oferi îngrijirea necesară felinelor, se arată în mesajul ARC.

Intervenţia ARC a fost realizată în prezenţa unor medici veterinari care au oferit animalelor tratamente de prim-ajutor. Mai multe dintre pisicile găsite prezintă infecţii respiratorii şi oculare şi paraziţi, dar şi alte afecţiuni, se arată în mesajul ARC. Organizaţia a precizat că două dintre pisici aveau câte un picior rupt, iar o alta a necesitat o transfuzie de sânge. Toate animalele au fost predate unui adăpost din apropiere de Nashville, iar după ce starea lor de sănătate se va îmbunătăţi vor fi oferite spre adopţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel