FBI. Pentru cine oferă americanii un milion de dolari RECOMPENSĂ

Austin Tice, un jurnalist independent, care a dispărut acum șase ani în Siria, este căutat de autorități. El transmitea din zona de război.

Americanii au decis că pot să umble în conturi pentru a căuta, găsi și recupera un copmatriot. Celebrul Federal Bureau of Investigation (Biroul Federal de Investigații) FBI a anunţat, vineri, că oferă o recompensă de un milion de dolari pentru orice informaţii care vor contribui la găsirea jurnalistului american Austin Tice. Fost ofițer în Infanteria Marină a Statelor Unite ale Americii, acesta dispărut în Siria pe 14 august 2012, transmite AFP, preluată de Agerpres. Ca să fie siguri că nu vor da banii degeaba, cei de la FBI au spus și condițiile în care achită milionul: informaţiile trebuie să ducă direct la localizarea, recuperarea şi repatrierea în viaţă a lui Tice.

[citeste si]

Singurul jurnalist american dispărut în Siria

Jurnalist independent, freelancer, cum se spune în lumea anglo-saxonă, Tice colabora cu instituții media de prestigiu, gen Washington Post, McClatchy News, CBS, France Presse, BBC şi Associated Press. El a transmis chiar de pe linia frontului, la confruntările dintre trupele guvernamentele și cele ale rebelilor sirieni. Tice a fost răpit în apropiere de Damasc, la puţin timp după ce împlinise 31 de ani şi până în prezent, este singurul reprezentant al presei americane dat dispărut în Siria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel