Urmărește emisiunea live


SUA. Avion de luptă, prăbuşit în California. Șapte vizitatori răniți. UPDATE

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un avion de luptă F/A-18E Super Hornet al forţelor aeriene ale SUA s-a prăbuşit miercuri dimineaţă în Parcul naţional Death Valley, provocându-le răni minore unui număr de şapte vizitatori, relatează dpa, precizând că nu se cunoaşte încă soarta pilotului.

Prăbuşirea s-a produs în jurul orei locale 10 în zona cunoscută sub numele canionul Star Wars, nu departe de baza aeriană China Lake. 'Încercăm încă să lămurim lucrurile. Avem o echipă de căutare şi salvare plecată de la China Lake şi o alta plecată de la baza navală Lemoore, care include un medic', a declarat lt. cmdr. Lydia Bock. Deşi nu este o practică obişnuită ca avioanele militare să zboare la altitudine redusă deasupra parcurilor naţionale, situaţia se prezintă diferit în cazul Death Valley.

'Este una dintre principalele atracţii', a declarat Patrick Taylor, responsabil cu comunicarea în cadrul Parcului naţional Death Valley. Forţele aeriene şi navale au folosit zona pentru antrenament militar încă de la începutul anilor 1930. Nu se ştie dacă cei care au fost răniţi se aflau în zonă pentru a urmări survolul avioanelor de luptă. Taylor a precizat că în zonă se află şi o parcare şi un loc de odihnă. 'Sunt mulţi oameni care se opresc aici fără nicio legătură cu avioanele', a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel