SUA: Circa 25 de arme de foc, confiscate de la domiciliul unui tânăr care lansase un apel la uciderea de poliţişti

Douăzeci şi cinci de arme de foc şi aproximativ 10.000 de gloanţe au fost descoperite în Ohio, nord-estul SUA, la domiciliul unui tânăr de 18 ani, arestat pentru că lansase un apel pe internet în care îndemna la uciderea de poliţişti, a anunţat miercuri Biroul Federal de Investigaţii (FBI), citat de AFP.

Pe forumul internet iFunny, unde avea circa 4.400 de abonaţi, tânărul a publicat mesaje în care făcea apologia uciderilor în masă şi lansase un apel la atacarea centrelor de planificare familială, precum şi 'la împuşcarea tuturor agenţilor federali', potrivit unei plângeri a FBI depusă luni împotriva lui.

La percheziţia domiciliului său din Boardman, în estul Ohio, poliţiştii au descoperit 15 puşti de asalt şi 10 pistoale semiautomate, muniţii, precum şi uniforme de camuflaj. Suspectul a recunoscut că a publicat mesaje ameninţătoare pe internet, dar a afirmat că a fost vorba 'doar de o glumă'. Două carnagii cu puşti de asalt s-au soldat în SUA cu 22 de morţi la 3 august la El Paso, în Texas, şi respectiv 9 morţi la Dayton, în Ohio. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel