Steaua lui Trump de pe Walk of Fame, vandalizată. Au scris cu vopsea albă...

Donald Trump
Donald Trump

Steaua preşedintelui american Donald Trump de pe Walk of Fame din Hollywood, devenită un simbol al dezbaterilor politice din Los Angeles, a fost din nou vandalizată în cursul zilei de miercuri, informează DPA.

De această dată, autorul actului de vandalism s-a prezentat în faţa stelei dedicate actualului preşedinte al Statelor Unite, amplasată pe Hollywood Boulevard, la ora locală 03:40, a aplicat un strat de vopsea neagră şi a scris apoi cu vopsea albă mesajul 'Putin's Bitch'. Potrivit unor imagini video publicate de TMZ.com, o altă persoană părea că fotografiază sau filmează incidentul.  

Reprezentanţii Hollywood Historic Trust, instituţia care asigură mentenanţa şi reparaţiile de care au nevoie uneori stelele de pe Walk of Fame, au trimis echipe de intervenţie miercuri dimineaţă pentru a îndepărta vopseaua, a precizat Ana Martinez, purtătoare de cuvânt pentru Hollywood Walk of Fame. Ea a precizat că organizaţia pe care o reprezintă intenţionează să depună plângere la poliţie. Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Los Angeles a declarat miercuri că autorităţile locale nu vor investiga incidentul, întrucât nu au primit nicio plângere în legătură cu acesta, potrivit Agerpres.

După campania prezidenţială din 2016, steaua dedicată lui Donald Trump a fost vandalizată de mai multe ori, inclusiv cu desene cu svastici şi cu simbolul universal 'mute' ('fără sonor').

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel