SRR-TVR, fuziune. Salvarea televiziunii publice, în mâna lui Ovidiu Miculescu

Lucrurile par să meargă într-o direcție proastă pentru televiziunea publică, în timp ce Radio România se află în topul audiențelor, are profit uriaș, susține diferite evenimente culturale, iar angajații se bucură de prime. Pentru ca TVR să intre pe o pantă ascendentă, un scenariu care ar duce la salvarea televiziunii ar fi fiziunea acesteia cu Radioul Public.

Există voci care susțin că acest scenariu de comasare ar distruge Radioul, fără să salveze televiziunea publică. Cu toate acestea, Ovidiu Miculescu, șeful Societății Române de Radiodifuzine, crede că fuziunea SRR cu TVR este singura soluție viabilă.

"Sunt convins că este singura soluție viabilă. Lucrurile în TVR pot fi rezolvate în sensul că în doi ani-doi ani și jumătate, în condițiile actuale, fără ștergea datoriilor, televiziunea poate fi adusă pe break-even, deci pe 0, echilibrul veniturilor cu cheltuielile să fie 0. Deci se poate! Este vorba despre oameni, despre expertiză, despre capacitatea de a administra și despre cunoașterea profesiilor", a declarat Ovidiu Miculescu în exclusivitate pentru DC News.

Întrebat cine se opune acestui scenariu de salvare a televiziunii publice, șeful SRR a zis: "Cred că cei care decid. Oamenii care au în mână decizia politică în acest moment ori nu s-au aplecat suficient asupra problemei, ori se lasă influențați de oameni care cred că lucrurile se fac într-un anumit fel. S-a demonstrat că în toate domeniile trebuie lucrat cu profesioniști, nu cu băieți care promit că vor face, băieți care desenează frumos, dar când este de construit apar problemele. Totuși, la un minus de aproape 200 de milioane de euro, eu cred că vorbim de o gestionare total ineficientă a banului public".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel