SR Stănescu, despre o demisie a lui Fenechiu din Guvern: Stupidă

Senatorul Sorin Roșca Stănescu consideră că o demisie a lui Relu Fenechiu din Guvern, în lipsa unei decizii definitive a instanței, este "stupidă", apreciind, totodată, că prestația sa în fruntea Ministerului Transporturilor a fost una "excepțională".

"Mie mi se pare stupidă o demisie din Guvern, până la o condamnare definitivă. Până la acel punct, orice persoană este nevinovată. Din punctul meu de vedere, nu reprezint partidul acum. Domnul Fenechiu, în calitate de ministru, a avut o prestație excepțională", a comentat, vineri, Sorin Roșca Stănescu, într-o intervenție telefonică, la B1 TV, citează pesurse.ro.

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul “Transformatorul”, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă calificată. Decizia a fost luată vineri, de către magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Relu Fenechiu a precizat după pronunțarea sentinței, pentru Gândul, că își va da demisia mâine, după ce va vorbi cu premierul.

Referitor la demisia lui Relu Fenechiu din Guvern, prim-ministrul Victor Ponta le-a spus jurnaliștilor, tot vineri,  după ce a părăsit ambasada Franței, că a purtat o discuție telefonică cu Relu Fenechiu ”acum trei minute”, iar acesta i-a confirmat că își dă demisia.

Potrivit unui comunicat al Președinției, președintele Traian Băsescu l-a revocat din funcția de ministru al Transporturilor pe Relu Fenechiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel