Spray lacrimogen pulverizat la Urgențe. Evacuare de urgență

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosar penal după ce o femeie de 38 de ani a folosit, joi seara, un spray lacrimogen în sala de aşteptare a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Buzău, a anunţat biroul de presă al IPJ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Amalia Vlădescu, "în urma incidentului la UPU Buzău, în care o femeie în vârstă de 38 de ani a folosit un spray lacrimogen, poliţiştii au fost sesizaţi de personalul cu atribuţii de pază ai unităţii medicale, persoanele implicate în incident, părinţii celor doi copii, o femeie de 38 de ani şi un bărbat de 46 de ani, au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, iar, în urma plângerilor formulate de ambele părţi, cercetările sunt continuate sub aspectul infracţiunii de lovire şi alte violenţe".

Amalia Vlădescu a mai declarat că "poliţiştii s-au autosesizat cu privire la comiterea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău".

Joi seara, personalul medical şi pacienţii din sala de aşteptare a UPU Buzău au fost evacuaţi de urgenţă după ce mama unui copil din localitatea Costeşti, o femeie în vârstă de 38 de ani, a pulverizat un întreg spray lacrimogen în incintă. Aceasta a venit cu copilul la UPU după o altercaţie la şcoală cu un alt elev şi ar fi fost lovită de tatăl celuilalt minor implicat în altercaţie. Drept răspuns, femeia a scos spray-ul din geantă şi l-a descărcat.

Conform unor surse judiciare, femeia ar fi folosit sprayul lacrimogen atât în sala de aşteptare de la UPU Buzău, cât şi în altercaţia iniţială din curtea şcolii din Costeşti.

"În baza plângerilor formulate de persoanele implicate se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel