SPP. Liviu Dragnea: Este foarte grav. Paul Stănescu a spus-o și la CEx PSD

Liviu Dragnea spune că vicepremierul Paul Stănescu ar fi vorbit despre presupusul mesaj al șefului SPP atât în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, dar și la alte întâlniri pe care social-democrații le-au avut în diverse județe ale țării. 

"Se ajunsese la o stare din aceasta de glumă, pot să spun. Toți ofițerii SPP trebuie să transmită lui Pahonțu unde am fost, ce-am făcut. Eu nu cred că este de glumă, mi se pare ceva foarte grav. Este un vicepremier al României care a spus-o cu subiect și predicat, care și-a asumat lucrul acesta și nu mi-a spus-o numai mie, a spus-o într-un Comitet Executiv Național și la întâlniri pe care le-am avut prin țară. El a spus-o și presei. Acesta este un caz în care un demnitar și-a asumat să spună acest lucru, probabil asumându-și niște riscuri. Paul Stănescu este bărbat. Dar la câți s-o fi dus, sau la câți a încercat să stabilească relația prin interpuși. Unde scrie în fișa postului că trebuie să se bage în chestiuni politice, sau în viața internă a partidelor," a spus Liviu Dragnea la România TV.

Presupusul mesaj 

Reamintim că Paul Stănescu, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, a afirmat că ”un prieten” se pare din partea lui Lucian Pahonțu, fără a fi confirmat acest lucru, i-ar fi sugerat să colaboreze, în schimbul protecției, pentru că președintele PSD, Liviu Dragnea, ar urma să fie executat. 

Iliescu îl taxează pe Dragnea și ia apărarea SPP-ului 

Ion Iliescu spune însă că Serviciul de Protecție și Pază a avut un comportament exemplar, activitatea instituției fiind apreciată la nivel internațional. 

"Am remarcat în aceste zile o polemică în spațiul public, al cărei obiect îl reprezintă activitatea Serviciului de Protecție și Pază. Regret că această polemică privește o instituție de ale cărei servicii am beneficiat încă de la înființarea ei, și care s-a comportat ireproșabil în toți acești ani, îndeplinindu-și sarcinile fixate prin lege cu profesionalism și abnegație, indiferent de contextul politic sau social. De altfel, activitatea Serviciului a fost apreciată și de partenerii noștri, fie că este vorba de oaspeți ai statului român, fie că este vorba de responsabili politici și ai ONU din străinătate, care au beneficiat de protecția SPP,” se arată în mesajul lui Ion Iliescu.

Vezi MESAJUL COMPLET al lui Ion Iliescu

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel