Spital nou la Tecuci

Am semnat deja ordinul de începere a proiectării noii clădiri, a anunțat Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați. 

"Vrem să construim un spital nou la Tecuci, cu saloane și săli de tratament moderne.

Este o veste extraordinară pentru zeci de mii de pacienți de la Tecuci și din localitățile limitrofe. După finalizarea acestor studii, vom aproba indicatorii tehnico-economici, vom avea o valoare estimată a acestei investiții și vom demara licitația pentru desemnarea unui constructor.

Avem deja și un teren disponibil în curtea spitalului, de aproximativ 2000 de mp, unde va fi realizată noua construcție.

Clădirea principală a spitalului, în care funcționează inclusiv blocul operator și terapia intensivă, are o vechime de peste 100 de ani.

În noua clădire a spitalului vor funcționa: chirurgia, ortopedia, medicina internă, blocul operator, terapia intensivă, radiologia și laboratorul de analize medicale", precizează președintele Consiliului Județean Galați.

Vezi și: Costel Fotea, bilanț la doi ani de la depunerea jurământului pentru cel de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Galați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel