"Sper să crăpi, Victor Ponta". MOBILIZARE generală: petiții și slavă eroului necunoscut

După "gafa" făcută de Hotnews cu privire la Victor Ponta s-a creat o "mobilizare" generală fără precedent pe rețelele de socializare. Rămâne de văzut dacă a fost o greșeală a unui jurnalist neatent sau dacă s-a dat, de fapt, startul unui atac online la adresa lui Victor Ponta. 

Cum unii jurnaliști se așteptau deja, mesajul "Sper să crăpi, Victor Ponta" i-a divizat din nou pe români.

La scurt timp după gafă, pe Facebook s-a dat un semnal puternic, iar o persoană a venit cu o idee de campanie electorală: "#spersacrapi ar putea fi hashtagul alegerilor parlamentare din 2016". Nu a mai durat mult și rețelele sociale s-au umplut de "#spersacrapi.

Petiții, tricouri, ciocănele

Niște internauți, de exemplu, au creat site-ul http://spersacrapi.net, unde cu ajutorul unui ciocănel poți să-l faci bucățele pe premier. Alții au venit cu ideea să facă tricouri pe care să scrie - „Cinste eroului necunoscut #spersăcrapi".

De asemenea, a fost creată o pagină de Facebook în care "eroul" de la Hotnews este preamărit.

"În primul rând sincere felicitări fostului angajat Hotnews pentru demnitatea și de ce nu, curajul de care a dat dovadă. Cred că se aștepta la consecințe puternice.

Pentru cine nu știe, Hotnews a postat apoi scuze către #M**ePonta și a menționat că acel admin nu mai face parte din echipă Hotnews.

Haideți să încercam să îl găsim pe acel om cu multe co**e (spre deosebire de alții) și să îi transmitem felicitările noastre. Ai oricând 10 beri de la mine, maestre, și mulțumesc că mi-ai făcut ziua de miercuri mai frumoasă. Share, vă rog, și nu vă rețineți de la comentarii răutăcioase.

P.S. Aici nu ne cerem scuze pentru nimic gunoaielor din politică și nu există cenzură (nu ne dă nimeni afară... SPER). #SperSăCrăpi deși ar fi fost mai corect #SperSăCrăpati zdrențelor", este mesajul care apare pe pagina de Facebook SperSăCrăpi.

În plus, niște internauți au creat o petiție online în care cer reangajarea editorului de la respectiva publicație.

"Acest om este un erou pentru noi toți! A dat glas durerilor unui popor întreg și nu merită pedepsit astfel. Hotnews, reangajați-l!", se arată în textul petiției care deja a strâns câteva mii de semnături.

Cine a postat "Sper să crăpi, Victor Ponta"

Sebastian Rotaru este omul de la Hotnews care a transmis mesajul despre Victor Ponta. Angajatul HotNews.ro, care a fost dat afară a făcut, miercuri după-amiază, precizări cu privire la postarea sa.

"Vreau să anunț, în mod oficial, că postarea de pe contul de Facebook al HotNews.ro, referitoare la Victor Ponta a fost postată de mine. Nu a fost cu intenție, era doar o părere personală pe care am vrut să o împărtățesc pe propriul meu meu cont. Din greșeală, am încurcat pagina de share și postarea a apărut pe HotNews. Îmi cer scuze public întregii redacții", a scris Sebastian Rotaru, pe Facebook.

Nu este singurul astfel de mesaj pe care tânărul l-a transmis. Pe pagina sa au fost postate mesaje în același ton cum ar fi: "CIUMA ROȘIE SĂ DISPARĂ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel