Soțul femeii moarte la Paris, acuzații grave: I-am rugat să nu o facă

eifell
eifell

Iubitul fetei moarte la Paris în timp ce îşi făcea o poză a lansat acuzaţii.

După dramatica moarte a Iuliei, tânăra viitoare mireasă din Gilău (Cluj), care şi-a găsit sfârşitul la Paris, în timp ce iubitul ei îi făcea o poză cu turnul Eiffel, apar noi informaţii cu privire la decesul acesteia.

Iulia a murit la spital, în doar câteva ore. Într-un interviu pentru România Tv, iubitul ei, sfâşiat de durere, a lansat acuzaţii grave cu privire la posibila dispariţie a bijuteriilor acesteia de pe mâini, dar şi faptul că a fost deconectată prematur de la aparate.

Am fost la spital. Medicii francezi au deconectat-o fără sa aibă acordul parinţilor. I-am rugat să nu o deconecteze de la aparate. Nici nu  m-au bagat în seamă. Avea un inel de aur pe mână şi bijuterii. Acestea au dispărut.  

Toata ziua zâmbea. Mă iubea foarte mult. În ultima perioadă era cea mai fericită a spus tatăl fetei, într-un interviu acordat pentru RomâniaTv.

Pe 1 aprilie, Iulia şi iubitul ei se aflau la Paris, pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede turnul Eiffel şi unde îndrăgostiţii îşi fac poze romantice. Însă, într-un moment de neatenţie, în timp ce încerca să facă poza perfectă, aceasta a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 10 metri. 

Sute de oameni au condus-o ieri pe ultimul drum, în localitatea natală, Gilău, din judeţul Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel