Sorina Matei, dialog spumos cu familia adoptivă a Sorinei: Spuneți ACUM cu ce vă ocupați!

Sorina-Matei-în-direct-la-GTV-cu-familia-adoptivă-a-Sorinei
Sorina-Matei-în-direct-la-GTV-cu-familia-adoptivă-a-Sorinei

Jurnalista Sorina Matei a avut un schimb de replici, în direct, în emisiunea de la GTV cu familia adoptivă a Sorinei.

În contextul informațiilor contradictorii apărute în spațiul public, cu privire la profesia soților Săcărin, familia adoptivă a Sorinei, jurnalista Sorina Matei a dorit să afle mai multe informații de la aceștia, printre care și ocupația lor.

Aceasta a sunat pentru a intra, în direct, la GTV, o televiziune locală, unde familia adoptivă Săcărin era invitată la o emisiune. Antena 3 a preluat această transmisiune.

Vă clarificăm cu ce ne ocupăm. Soțul meu a făcut Facultatea de Programatori de Computere, la New York.  Între timp, lucrând la diverse companii, s-a specializat în echipamente medicale. Acum lucrează ca inginer la compania Roche și repară echipamente medicale în spitale sau în laboratoare medicale, care testează chimia sângelui, hematologie, precum și partea de automatizări de laborator.

Eu am absolvit Facultatea de Sociologie la Brașov, în România. În America, am făcut un business în administrarea afacerilor și un master în administrarea afacerilor în resurse umane. Între timp, a trebuit să iau licența în a manageria în domeniul farmaceutic. Sunt manager într-un mare lanț de farmacii, cel mai mare lanț de farmacii din America. Iar, despre sora soțului mei, puteți oricând să intrați pe internet, se numește Săcărin Center. Este doctor în psihologie. A locuit pentru o vreme în Germania și de 30 de ani s-a mutat în America, unde are o clinică privată, care lucrează pentru a trata copiii cu diverse afecțiuni. Cu asta se ocupă sora soțului, a spus Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel