Sorina a plecat din ţară. Detalii despre mişcarea familiei Săcărin

Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Sorina, fetița în vârstă de 8 ani din Baia de Aramă, a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate cazului minorei.

Potrivit unor surse apropiate cazului fetiței din Baia de Aramă, Sorina a părăsit România duminică dimineață, împreună cu părinții adoptivi. Minora avea toate actele în regulă atunci când a părăsit țara prin Aeroportul Otopeni.Același surse au precizat că destinația acestora este Statele Unite ale Americii.

De altfel, familia adoptivă a ridicat, vineri, pașaportul Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, de la Serviciul de Pașapoarte Dolj, a declarat, pentru Mediafax, avocata familiei.

Judecătoria Slatina a decis că Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, poate pleca din țară, împreună cu părinții adoptivi, o familie de români stabiliți în SUA. Instanța a respins cererea de ordonanță președințială formulată de procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu. Decizia nu este însă definitivă, iar procurorul general a anunțat deja că o va contesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel