Sorin Ovidiu Vântu, către politicieni: „Domnilor, investiţi în puşcării, investiţi în viitor!“

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, încarcerat la Penitenciarul Jilava, a postat recent, pe blogul personal, un text în care îndeamnă oamenii politici să "investească" în viitorul lor. El crede că este puţin probabil ca, după finalul mandatului preşedintelui Traian Băsescu, Justiţia să îi ierte.

„După cum bine ştiţi, o campanie electorală pentru Parlament vă costă între 200 şi 400 de mii de euro. Banii aceştia îi luaţi de la diverşi oameni de afaceri şi îi restituiţi prin contracte cu statul, contracte la nişte preţuri uriaşe, preţuri care cuprind plata datoriei (că doar nu veniţi cu bani de acasă), profitul afaceristului şi încă ceva în plus pentru voi. Aşa că, mai devreme sau mai târziu, veţi scrie alături de mine la celebra revistă a penitenciarului Mlădiţele Jilavei sau alături de Copos, Voiculescu şi alţii la nu mai puţin celebra revistă a penitenciarului Rahova, Înmugurim printre zăbrele", scrie SOV, pe blog.

CITEȘTE ȘI: Sorin Ovidiu Vântu îl apără pe Dan Voiculescu: "Nu-l simpatizam, acuz doar barbaria cu care a fost tratat"

"Sloganul 'Nu vă fie frică, /Că Băsescu pică' este o amăgire, iar Ponta nu va da niciun decret de graţiere, nu-i şade nici în caracter, nici în interes. Vă voi explica după alegeri de ce spun asta", mai scrie Vântu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel