Sorin Ovidiu Vântu îl apără pe Dan Voiculescu: "Nu-l simpatizam, acuz doar barbaria cu care a fost tratat"

Sorin Ovidiu Vântu îl apără pe Dan Voiculescu într-o nouă postare pe blog, deși cei doi moguli se detestau înainte de condamnare.

"Cum a fost posibil să-l lăsăm pe un semen de-al nostru să fie hăituit, torturat, căsăpit, sub ochii nostri și ai copiilor noștri, fără să facem nimic? După rușinea cumplită de acum 25 de ani, când cu toții l-am asasinat pe Ceaușescu în ziua de Crăciun, trăiesc acum același sentiment, asistând neputincios la ceea ce s-a întâmplat cu Voiculescu. Urletele hăitașilor, vacarmul de lătraturi ale câinilor, loviturile de ghioagă zdrobind maxilarul, demnitatea și craniul <> îmi defilau prin fața ochilor, îmi striveau auzul și bruma de rațiune. Așa actionează <>", a scris Sorin Ovidiu Vântu. 

CITEȘTE ȘI: Lovitură. Dan Voiculescu ar putea ieși din închisoare

"Nu-l simpatizam pe Voiculescu, nu-mi plăcea aerul lui de dandy răscopt, atitudinea lui de <> și multe altele. Nu-l apăr, nu-l spăl, nu-i susțin nevinovăția. Habar nu am dacă a furat la I.C.A. sau nu și nici nu mă interesează asta. Acuz doar barbaria și ticăloșia cu care a fost tratat", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel