Sorin Oprescu: Niciodată nu o să dau drumul la altă investiţie până când nu le terminăm pe cele aflate în curs

oprescu
oprescu

"În acest moment avem buget şi acest lucru este important pentru toată lumea, deşi există câteva puncte neclare. (...) Mă interesa să existe acest buget, pentru ca Bucureştiul să funcţioneze şi să trecem cu toţii la treabă. Niciodată nu o să dau drumul la altă investiţie până când nu le terminăm pe cele aflate în curs", a afirmat Sorin Oprescu, după adoptarea bugetului Capitalei.

Pe de altă parte, potrivit edilului şef al Bucureştiului, podul peste şoseaua Virtuţii - pătrunderea în A 1 rămâne unul dintre punctele care nu au fost lămurite. "Punctual, contest o hotărâre pentru o investiţie care este în curs şi care trebuie să primească bani. Oamenii din Militari au dreptul să circule şi ei, nu aşa cum circulă acum, şi se poate circula mult mai repede şi mai bine", a susţinut primarul general, potrivit Agerpres.

Sorin Oprescu a explicat că lucrarea a fost pornită cu şapte luni şi jumătate în urmă, iar suma de 3 milioane lei, cât a fost alocat în actualul buget, reprezintă doar una dintre facturile depuse cu două luni de zile în urmă. "Pentru activitatea care s-a desfăşurat, toate aceste facturi depăşesc 16 milioane de lei, timp în care aşezăm banii şi îi ducem tot către RADET", a spus Oprescu.

Bugetul municipiului Bucureşti pe anul 2011, propus de grupul PDL din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), a fost adoptat miercuri seară cu 31 de voturi pentru şi 20 împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel