Sorin Mândruțescu, tehnocratul lui Băsescu, a confirmat că se pregătește să devină premier

Sorin Mândruțescu
Sorin Mândruțescu

Sorin Mândruțescu, al cărui nume a fost vehiculat în cercurile apropiate Puterii ca fiind alegerea lui Traian Băsescu pentru postul de premier tehnocrat, a confirmat zvonurile.

Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), unde Mândruțescu era președinte, și-a  organizat miercuri  Adunarea Generală. Alexandrina Gătej, care a demisionat la finele anului trecut din funcţia de consilier prezidenţial, a fost aleasă preşedinte al Consiliului Director, poziţie pe care a mai ocupat-o până la plecarea la Cotroceni. Apropiații lui Mândruțescu l-au felicitat pentru poziția pe care o va obține, în Palatul Victoria, în cazul remanierii lui Emil Boc. Discuția a fost auzită de mai mulți participanți la petrecerea de la Hilton. Mândruțescu a primit felicitările cu plăcere și nu a negat că se află în atenția președintelui Băsescu. ”Ce pot să vă spun...nu iese fum fără foc”, a admis el, convorbirea fiindu-ne confirmată din mai multe surse.

Sorin Mândruțescu este șeful Oracle România.  Gătej reprezintă în cadrul AmCham o firmă de consultanţă de business, Maldon&Wat, pe care a înfiinţat-o la începutul acestei luni, potrivit Ziarului Financiar. Gătej a fost directorul Unilever Europa de Sud- Est înainte să plece la Cotroceni, de unde a demisionat în urma deciziei CNSAS care o acuză de colaborare cu Securitatea, care ar fi recrutat-o în 1989.

Citește și ”Boc îşi va da demisia după ce va fi promulgat Codul Muncii. Scenariu prezidenţial pentru uzul PDL”

Citește și ”Tehnocratul dorit de Băsescu: Sorin Mândruțescu, șeful Oracle România”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel