Solicitare din Parlament: "expert fengh shui" să apară în nomenclatorul meseriilor

Un deputat PC vrea includerea în nomenclatorul de meserii a "expertului" fengh shui, argumentând că activitatea acestuia vizează ameliorarea sănătăţii şi comportamentului persoanelor.

"Vă întreb cu respect, doamnă ministru, dacă aveţi în vedere includerea în nomenclatorul de meserii a terminologiei de specialist sau expert fengh shui", scrie Cornelia Negruţ, deputat PC de Maramureș, în adresa înaintată Ministerului Muncii, în luna februarie.

Ea menţionează că "Fengh Shui este un ansamblu de principii de geomanţie, care afirmă că formele şi mediul ambiant pot influenţa principiile vieţii oamenilor". "Scopul este realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător", scrie deputatul conservator, potrivit Mediafax.

Cornelia Negruț menţionează că expertul fengh shui, "bazându-se pe teoria celor cinci elemente (pământ, metal, apă, lemn, foc) dar şi pe principiile yin şi yang, încearcă să reechilibreze forţele care se manifestă local, pentru a ameliora sănătatea, prosperitatea şi comportamentul persoanelor". "Cele patru centre de interes majore din fengh shui sunt: bogăţia, fericirea, longevitatea şi copiii sănătoşi", mai apreciază deputata PC.

Citește AICI răspunsul Ministerului Muncii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel