Slowride Transaplina Fest 2018. A doua ediţie, la Baia de Fier

Slowride Transaplina Fest 2018 aşteaptă peste 5.000 de oameni sunt aşteptaţi la concerte rock şi o paradă a motocicletelor în Baia de Fier.

Peste 5.000 mii de persoane sunt aşteptate în localitatea Baia de Fier, lângă Peştera Muierilor, între 13-15 iulie, la cea de-a doua ediție a Slowride Transaplina Fest 2018 , manifestare dedicată iubitorilor de motociclete şi concerte rock.

Motocicliștii vor demonsta cât de bine se pricep să stăpânească sutele de cai putere de sub șa, iar scena festivalului, amplasată pe stadionul din apropierea Peşterii Muierilor, va găzdui trupe rock, noi sau consacrate, cap de afiș fiind trupele Vița de Vie și Zdob și Zdub.

Expoziții cu vânzare și de concursuri

Preţurile biletelor de acces, care pot fi achiziționate de pe ambilet.ro, variază între 30 lei pentru o zi şi 50 lei pentru toate cele trei zile cât durează evenimentul. Organizatorii festivalului promit că de anul viitor vor urca pe scenă și trupe rock cu renume din afara României.

Participanţii la festival vor avea parte de expoziții cu vânzare și de concursuri cu premii oferite de sponsorii festivalului. De asemenea, la eveniment vor fi prezente cluburi de profil din Austria, Germania și Ungaria. De la Slowride Transalpina Fest nu va lipsi nici anul acesta uriașul steag românesc, format din eşarfele colorate în roşu, galben şi albastru a sute de motociclişti. Anul trecut, peste 300 de motociclişti am mers în paradă pe o distanţă de 25 de kilometri.

"Vrem ca tricolorul din motociclete să devină tradiție, urmând ca în anii următori, în funcție de durata procedurilor, să obținem și o omologare din partea Guinnes Book of Records", a declarat Liviu Mitroi, președindele Slowrider RC.

Despre SlowRiders RC:

SlowRiders RC a luat ființă în 2012, adunând laolaltă mai mulți pasionați de motociclete clasice, dornici să arate că numele SlowRiders nu a fost ales întâmplător. El este, în același timp, o descriere și un îndemn la responsabilitate pe șosea. Din 2013, grupul a organizat, anual, evenimentul "Slowride The City", în cadrul Salonului Auto - Moto din Capitală. Ajuns la a 6-a ediție, evenimentul a crescut de la an la an datorită camarazilor de drum care s-au alăturat devizei "Motocicliști, fiți responsabili!", scopul fiind unul de educare și prevenție în rândul motocicliștilor.

În 2017, clubul a luat decizia să treacă la un alt nivel și să extindă semnalul în toată țara, prin organizarea unui festival care să devină tradiție și care să iasă din tiparele festivalurilor de gen, fiind axat pe concerte rock de calitate și activități interactive. S-a ales ca locație zona Transalpina, mai exact, localitatea Baia de Fier, lângă Peștera Muierilor. Un loc pitoresc, într-o zonă turistică, unde turiștii, iubitorii de muzică rock și pasionații de motociclete pot petrece 3 zile în cadrul unui altfel de festival decât cele cu care au fost obișnuiți.

Vezi: Chirilă și Alifantis, pe aceeași scenă. Festival de Carte și Muzică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel