Sinucidere Răzvan, 65 de la Colectiv. Revoltă: „Să nu mai citesc cum Hristos îi iubește doar pe cei puternici”

Rodica Mitu / 01 aug 2017 / 08:03 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Unul dintre supravieţuitorii din Colectiv, Răzvan, nu a mai suportat gândul că iubita sa a murit în incendiul care a îndoliat o ţară şi s-a sinucis. Un val de reacţii a apărut în mediul online.

 

„Am o colecție impresionantă de print screenuri cu judecățile de valoare ale cretinopaților vizavi de băiatul care a supraviețuit incendiului din Colectiv, dar a decis să-și ia viața, ca urmare a deznădejdii și disperării. Nu am să le fac publice din respect pentru familia lui. Până și pentru mine a fost greu de îndurat, deși sunt călită psihic când vine vorba de contactul cu subspecia umană. Ce m-a șocat totuși cu adevărat este că printre jegurile care s-au apucat să arunce cu venin și smoală apropo de ce e "creștinește" și ce nu, s-au aflat o "psiholoagă" de la Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului sectorul 2, niște popi, vreo 2-3 medici și câțiva oameni care lucrează în marketing și comunicare. Adică oameni de la care ai pretenții, nu pupători de cururi de moaște. Recunosc sincer că pentru prima dată de când sunt pe facebook, am vrut să închid comentariile ca să nu mai citesc cum "Hristos îi iubește doar pe cei puternici".

Ieri, pentru prima dată, internetul m-a scârbit. Atâta lipsă de bun simț, de umanitate, de empatie și de dragoste nu am mai văzut niciodată. Voi rămâne astfel la concluzia că în unii oameni nu există niciun fel de parte bună, deși eram convinsă că nimeni nu poate fi un jeg 100%. Ba poate fi. Problema e când dai de jeg în societate, mai precis când apelezi la "psiholoaga" cretină care spune că un sinucigaș nu este acceptat sau iubit de Dumnezeu. Ferească dumnezeu de cretinul deghizat în lup moralist!", a scris, pe Facebook, Corina Băcanu.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27