Sibiu: Fetiţă de 8 ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină la ieşirea din Cristian spre Sălişte, pe DN 1

O fetiţă de 8 ani a fost transportată, marţi, la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada pe zebră, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Cristian spre Sălişte, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

' Pe DN 1, la ieşire din localitatea Cristian spre Sălişte, o fetiţă în vârstă de 8 ani, localnică, angajată regulamentar în traversarea părţii carosabile, pe trecerea de pietoni, a fost acroşată de un autoturism condus spre Sibiu de către o femeie, în jur de 50 de ani, sibiancă.

Fetiţa a fost transportată la spital conştientă. Fără mari probleme de trafic', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. Reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că fetiţa este lovită la piciorul stâng. 'ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD în localitatea Cristian pentru acordarea asistenţei medicale unei fetiţe de 8 ani, acroşată de un autoturism. Victima, cu traumatism membru inferior stâng, a primit asistenţă medicală şi a fost transportată la Spitalul Luther', a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel