Serena Williams, nou comentariu ironic la adresa lui Ion Ţiriac: "Acel om bătrân, bătrân?"

Facebook Serena Williams
Facebook Serena Williams

Serena Williams continuă războiul de la distanţă cu Ion Ţiriac, organizatorul turneului WTA Madrid. 

Întrebată dacă a renunţat la participarea la turneul din capitala Spaniei din cauza comentariilor făcute de Ion Ţiriac la adresa ei, Serena Williams a venit cu o replică ironică. 

”Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu. Încă e...", a declarat Serena la o conferință de presă, lăsând loc pentru interpretări.

Cu ce a supărat-o Ion Ţiriac 

Omul de afaceri Ion Ţiriac a explicat, într-un interviu pentru TVR, că Serena Williams ar trebui să se retragă din tenis. Acest lucru i-a atras mai multe comentarii din partea Serenei, dar şi din partea lui Alexis Ohanian, soţul tenismenei. 

"La vârsta asta (n.r. - 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

La scurt timp după această declaraţie, Serena Williams a învins-o chiar pe SImona Halep, iar Alexis Ohanian a reacţionat pe Twitter. 

"E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac", a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Ilie Năstase i-a luat apărarea lui Ţiriac 

Acesta a spus că nu vrea să intervină, dar l-a atenţionat de la distanţă pe Alexis Ohanian. 

"Cred că sexist e el. Nu ştiu, habar nu am. Nu mă interesează. Nu vreau să fac comentariu, am făcut un comentariu, m-am trezit că sunt rasist.

Presa de acolo te face rasist în două secunde dacă vrea, chiar dacă nu eşti. Aţi văzut ce s-a întâmplat cu Colţescu? E român. Dacă era american nu se întâmpla aşa ceva", a spus Ilie Năstase. 

Familia Ţiriac a intervenit 

"Respectul pe care el (Ion Țiriac) îl are pentru doamna Williams este uriaș, așa cum ar trebui să fie. Ea este și va rămâne în istorie ca una dintre cele 20-25 jucătoare de top care și-au adus contribuția mult pentru acest sport. Ea are o personalitate care a deschis multe uși pentru generațiile tinere de atleți, în toate domeniile sportului și toate aspectele sociale ale vieții. Pentru asta, îi suntem foarte recunoscători", a transmis familia Ţiriac.

VEZI Familia Ţiriac, reacţie după ce soţul Serenei Williams l-a făcut pe Ion Ţiriac "sexist şi rasist"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel