Semnificația liniilor de la încheietura mâinii și a celor din palmă

Semnificația liniilor de la încheietura mâinii și a celor din palmă / Foto: Pixabay
Semnificația liniilor de la încheietura mâinii și a celor din palmă / Foto: Pixabay

Află în articol care este semnificația liniilor de la încheietura mâinii, dar și a celor din palmă.

Liniile din jurul încheieturii mâinii ți-ar putea da indicii despre câți ani vei trăi, scrie Realitatea.net.

Pentru a afla până la ce vârstă vei trăi trebuie să privești cu atenție cutele din piele din jurul încheieturii mâinii drepte. Se spune că dacă acestea sunt ca o brățară în jurul mâinii și se pot distinge clar, poți afla câți ani vei trăi. Prima linie, dacă este întreagă şi se poate observa bine, reprezintă 23-28 de ani de viaţă. Următoarea linie indică 46-56 ani de viaţă. Cea de-a treia linie reprezintă 69-84 ani. Dacă ai şi a patra linie, se spune că vei trăi mai mult de 84 de ani. Cele mai multe persoane au doar câte două sau trei linii.

Ce semnifică liniile din palma ta

Liniile din palmă îţi arată viitorul. În Grecia antică, prezicătorii dezvăluiau astfel destinul şi caracterul unei persoane, scrie Ea.md

Studiază mai întâi palma mâinii tale stângi: există linii principale, care indică traseele de bază ale existenţei tale, şi secundare, care le aprofundează. Se spune că mâna stângă îţi dezvăluie potenţialul, iar cea dreaptă îţi anunţă viitorul.

Linia vieţii îţi trasează destinul, de la naştere până la moarte. Este prima care se formează în palmă, atunci când embrionul are 8 săptămâni, fiind reprezentată de semicercul care înconjoară baza degetului mare. Lungimea sa nu corespunde duratei de viaţă, fii fără grijă! Dacă e foarte bine definită, indică faptul că ai o fire activă.

Linia capului are de-a face cu inteligenţa unui om şi cum reuşeşte acesta să acumuleze cunoştinţe. Se concentrează în principiu pe abordarea ta şi pe stilul propriu de a învăţa diferite lucruri. O linie vălurită reprezintă,de obicei,creativitate,în timp ce o linie dreaptă sugerează o abordare mai practică a vieţii, scrie Clickpentrufemei.ro.

Linia inimii oferă informaţii despre sentimentele şi relaţiile tale. E linia cea mai apropiată de degete, oarecum paralelă cu cea a capului. Dacă sfârşeşte curbată, între degetul arătător şi mijlociu, arată că ești o persoane care știe să își exteriorizeze uşor sentimentele. Cele drepte indică faptul că de obicei îți ții sentimentele ascunse.

Linia destinului sau a norocului nu este vizibilă la toți oamenii. Ea traversează palma dinspre degetul mijlociu spre încheietură. Se spune că cei care au această linie bine definită au mult noroc în viață. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel