Secretele lui Victor Ponta. Elena Udrea: Traian Băsescu știe mai multe

Traian Băsescu iese la atac în campania prezidențială. Ținta pare să fie premierul Victor Ponta, despre care spune că ar urma să dezvăluie lucruri ascunse. Elena Udrea a comentat acest subiect la România TV.

"Eu chiar nu știu ce secrete are Victor Ponta. Dacă Traian Băsescu știe lucruri despre candidații la prezidențiale, presupun că are și de unde să afle. Eu nu aș avea de unde să știu lucruri despre Victor Ponta pe care el nu le-a spus public. Presupun că Traian Băsescu, după două mandate, știe mai multe lucruri despre candidații la prezidențiale. Nu mai sunt așa de multe secrete pentru un om care a stat zece ani în fruntea unui stat. Eu știut ce știe toată lumea despre Victor Ponta: că nu se pricepe deloc la jobul pe care îl are în acest moment", a spus Elena Udrea la emisiunea "Ora de vârf", de la România TV.

Întrebată de unde ar putea să aibă Traian Băsescu informații despre CV-urile celorlalți candidați la prezidențiale, Elena Udrea a zis: "De la serviciile secrete. Cum să nu aibă?! Cum să nu aibă informații? Are pentru că este informat. Nu e șantaj când a spus că-i va dezbrăca pe altii pentru că nu a dat nume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel