Sebastian Lăzăroiu, lămurit după prezentarea înregistrărilor cu Mircea Băsescu

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, are o interpretare proprie a filmulețelor în care apar Mircea Băsescu, fratele președintelui Băsescu, și Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, zis și "Bercea Mondial", vorbind despre o intervenție în justiție, și care au fost prezentate, miercuri seară, la Antena 3.

"Pentru mine filmuletul prezentat de Antena3 este o dovada foarte solida ca justitia din Romania functioneaza. Nu cred ca avem vreo dovada mai solida.

In ciuda tuturor incercarilor membrilor clanului de a obtine o sentinta favorabila pentru Bercea Mondial, acesta a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare.
In ciuda faptului ca interlopul a incercat sa se asocieze cu nume sonore de politicieni si magistrati, Bercea n a scapat de aproape un deceniu de puscarie.
Pentru mine asta e o garantie ca, daca Mircea Basescu va fi gasit vinovat de vreo incalcare a legii, va plati", a scris, joi, Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de socializare. 

Citește și CHIRIEAC: Înregistrările cu MIRCEA BĂSESCU, bomboana pe colivă a două mandate ale lui Traian Băsescu

Miercuri seară, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, au fost făcute publice înregistrări audio-video ale unor discuții purtate de fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, cu Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, în care apar referiri la bani, eliberări din pușcărie și se vehiculează și numele șefului de stat. 

Înregistrările au fost difuzate în prezenţa lui Pavel Abraham, avocatul fiului lui Bercea Mondial, care a afirmat că familia acestuia a decis să le facă publice în contextul unor "suspiciuni cu privire la seriozitatea cu care se face ancheta" legată de plângerea pe numele lui Mircea Băsescu, pentru un presupus trafic de influenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel