Sebastian Ghiță nu mai candidează la șefia PSD

Foto: esibian.ro
Foto: esibian.ro

Deputatul PSD Sebastian Ghiță spune că renunță planurile de a candida la șefia Partidului Social Democrat ca urmare a înfrângerii suferite de premierul Victor Ponta la alegerile prezidențiale.

"Eu am anunțat că vreau să candidez la funcția de președinte executiv al partidului dacă domnul Ponta ar fi ieșit președintele României. Nu cred că azi lucrurile mai pot fi configurate așa", a declarat luni, la TVR 2, deputatul Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea anunțaseră în timpul campaniei electorale că vor candida în tandem la șefia partidului, în eventualitatea în care Ponta va câștiga alegerile prezidențiale.

Social-democratul s-a declarat surprins că alegerile au fost influențate decisiv de două noi "partide": Partidul Facebook și Partidul Diaspora.

"Am înțeles mesajul acestor oameni din Diaspora și al tinerilor. PSD-ul și domnul Ponta au beneficiat la rândul lor de sprijinul Partidului Facebook când l-am suspendat pe Traian Băsescu, când am criticat personaje ca Videanu sau Udrea", a mai declarat parlamentarul.

Sebastian Ghiță a arătat că nu e nevoie de demisia guvernului, deoarece "toata lumea, și tinerii din Diaspora, mi-au zis că oamenii nu doresc ca puterea să fie concentrată toată în mâinile unui singur partid".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel