Scrisoarea cutremurătoare a unei ziariste pentru Emil Boc

O jurnalistă al cărei nume este – de ceva vreme bună – pe buzele tuturor – i-a trimis o scrisoare dureroasă lui Emil Boc.

Este vorba despre Livia Beju, ziarista care suferă de sindromul Marfan, o boală care ar putea să o răpească dintre noi mult prea devreme. La vârsta când alții se gândesc să își întemeieze o familie și să aibă copii, iar gândul la moarte le este departe, în cazul Liviei Beju, lucrurile stau diferit. Are 35 de ani și nu vrea decât un singur lucru – să trăiască. Câțiva ani în plus. Pentru ca această dorință să devină realitate, ziarista din Cluj are nevoie de oameni cu suflet mare care să o poată ajuta. Livia Beju – în lupta pentru viață – i-a cerut ajutorul și lui Emil Boc, iar scrisoarea emoționantă o aveți în rândurile care urmează.

VEZI ȘI: Din păcate, după ani în care am încercat să mă descurc cum pot, starea mea de sănătate și financiară s-a înrăutățit considerabil și recent a trebuit să renunț la toată munca mea. Momentan situația este critică și alături de oameni cu suflet, care mă sprijină în demersul meu, căutăm soluții rapide pentru a mai cumpăra măcar 1-2 ani de viața mai bună. Povestea mea o puteți citi aici: www.liviabeju.info.

Având în vedere că această campanie a fost singura mea soluție de a-mi asigura o viață fără probleme și dureri, pentru a putea continua să muncesc atât cât pot, îndrăznesc să apelez cu disperare la Dvs. pentru găsirea unor soluții vitale pentru mine.

D-nule Boc, în ziua de azi există oameni care au totul, și oameni care nu au nimic. Eu caut oameni care au suflet. Știu că există firme sau oameni pentru care 50.000 de euro nu înseamnă nimic, iar pe mine acești bani m-ar putea ajuta să îmi plătesc chiria cel puțin 8 ani, inclusiv cu tratamentul asigurat și mâncare. Încă se poate face ceva, se poate cumpăra timp, se poate da speranță de viață, atâta timp cât am resurse finaciare. În prezent nu îmi pot asigura decât chiria (și aceea din pensia bunicii mele) fără cheltuieli, mâncare, ce să mai spun de medicamente.

Vă rog enorm să citiți povestea mea și luați măsuri! Știu că nu e vina Dvs, dar nici a mea nu e. Eu am făcut tot ce-a depins de mine. Vă rog nu așteptați până voi ajunge în căruciorul cu rotile, căci aceea înseamnă moarte într-o săptămână, nu așteptați să ajung oarbă, căci nu are cine să mă ducă de mână, sau chiar mai rău vă rog nu așteptați să nu mai fiu ca să faceți ceva!! Încercați să faceți ceva, cât încă mai sunt in viață! Vă implor ajutați-mă. M-am săturat să mă târăsc, vreau să trăiesc! Nu am nevoie de lux, am trăit mereu din puțin, am nevoie doar de timp și sănătate. Simt că încă mai am pentru ce trăi!! Vă mulțumesc!”, a fost scrisoarea Liviei Beju pentru Emil Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel