Scrisoare PSD. Cucșa, mesaj din ALDE

Vicepreşedintele ALDE, deputatul Marian Cucşa, a făcut o declarație în contextul tensiunilor din ultima perioadă, care au escaladat miercuri, odată cu publicarea conținutului scrisorii anti PSD.

„Între ALDE și PSD există o înțelegere politică, o coaliție între partide, nu între persoane. De aceea consider că nu avem ce comenta pe marginea a ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD”, a transmis, miercuri seară, Marian Cucșa.

Amintim că lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer „demisia imediată” a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Documentul este semnat de vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, de Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, de Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Semnatarii susţin că situaţia juridică „vulnerabilă” a lui Liviu Dragnea „a devenit vulnerabilitatea majoră a partidului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel