Scântei în ALDE Alba. Ioan Lazăr: E vorba de prefăcătorie

Copreşedintele ALDE Alba Ioan Lazăr a acuzat, luni, într-o conferinţă de presă, conducerea PSD Alba că ar fi prefăcută, susţinând că la nivel judeţean între ALDE şi PSD nu e o relaţie aşa cum ar fi normal să existe între două partide aflate la guvernare.

"E vorba de prefăcătorie şi de respectarea unor înţelegeri. (Cei din - n.r.) conducerea celor din Alba, cu care am avut numeroase discuţii, sunt prefăcuţi. Nu vreau să spun mincinoşi, e prea dur cuvântul, dar sunt prefăcuţi şi nu se ţin de cuvânt. Discuţi cu ei acum şi când au ieşit afară a fost altceva. Sau se scuză. La Alba nu avem o relaţie aşa cum ar fi normal să fie între cele două partide aflate la guvernare", a declarat Ioan Lazăr.

El a adăugat că nu se află "pe aceeaşi lungime de undă" cu liderul social-democraţilor din Alba, Ioan Dîrzu. "Nu suntem certaţi, dar (PSD-iştii - n.r.) nu se ţin de cuvânt", a spus Ioan Lazăr.

Acesta a mai declarat că ALDE nu se ţine de mână cu PSD, menţionând că la nivel central nu ar exista vreo ruptură între cele două, ci doar diferenţe de opinii.

"Nu, nu ne ţinem de mână cu PSD-ul. Din cunoştinţele mele, la nivel central nu există, să zic eu, vreo ruptură între cele două partide. Există diferenţe de opinii, foarte multe diferenţe de opinii, dar mie mi se pare normal să fie diferenţe de opinii pentru că suntem două partide cu doctrine diferite. Mi se pare normal, iar dacă noi nu acceptam să guvernăm alături de PSD, cu cine putea să facă guvernarea?", a spus Lazăr.

[citeste si]

Referitor la legile justiţiei, copreşedintele ALDE Alba a opinat că cei de la PSD "vor să fie şi în car şi în căruţă", vorba zicalei. "Nu se poate, trebuie să aleagă. Odată au dat că sunt cu răspunderea judecătorilor, apoi au sucit-o, au învârtit-o. Nu poţi fi şi în car şi în căruţă, trebuie să alegi. Noi am fost consecvenţi. Eu sunt convins că cei din ALDE, care sunt în comisii, nu vor vota în această formă", a conchis Ioan Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel