Scandalul izbucnește în PDL. Elena Udrea iese la atac

udrea șefie pdl dc
udrea șefie pdl dc

Liderul PDL, Elena Udrea, iese la atac după ce a fost ținta lui Vasile Blaga. Ea spune că  nu a urcat pe scenă în campania pentru referendum pentru că aceasta a fost strategia de comunicare a conducerii. Au urcat doar Blaga și Monica Macovei. A mai precizat că la alegeri ea a avut dublul scorului obţinut de preşedintele PDL.

"Nu am urcat pe scena referendumului, cum nu a urcat nimeni altcineva din partid, de altfel, în afară de preşedintele partidului şi de Monica Macovei, pentru că aceasta a fost strategia de comunicare folosită de actuala conducere a PDL", a spus Elena Udrea, potrivit Mediafax.

Ea a precizat că, în 2012, a obținut dublul scorului obţinut de Blaga. "Ei au dorit revanşa pentru pierderea alegerilor din 2011 şi de aceea au stabilit că echipa lui Boc face rău partidului, deci nu trebuie să mai apară nicăieri. Numai că, iată, în alegerile din decembrie eu am luat de două ori scorul lui Vasile Blaga, cel care a urcat pe scenă. Iar ceilalţi nici nu au intrat în Parlament! Dar aceasta nu înseamnă că nu am participat la campanie din spatele luminilor", afirmă Udrea.

Președintele Traian Băsescu a spus, joi seară, că PDL seamănă acum cu FSN, dar și că Elena Udrea poate avea șanse la șefia PDL doar în cazul unei convenții cinstite. În caz contrar, i-a recomandat să se retragă. Blaga i-a răspuns președintelui și i-a amintit că partidul a fost cel care l-a salvat în vară și a salvat democrația. Președintele PDL a mai spus că este evident că președintele o susține pe Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel