Scandal la Salonul Auto Moto. Surpriză pentru un jurnalist

Jurnalistul Tocan Cristin a avut parte de o surpriză neplăcută la Salonul Auto Moto, eveniment defășurat în Piața Constituției.

"Oameni buni, nu ma laud dar, dupa peste 15 ani de media, din care 10 ca angajat in audio-vizual, cu functii de conducere mai mult de jumatate din timp, apoi cu alti peste cinci in calitate de editor de presa scrisa si fondator a patru publicatii, chiar stiu ce inseamna sa fii ziarist profesionist! Statutul meu este oficializat prin apartenenta la Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, statut recunoscut si respectat international in urma prezentarii legitimatiei.

Astazi am vrut sa vizitez Salonul Auto Moto. Am infruntat ploaia si, la intrare, legitimandu-ma unor domnisoare, probabil puse doar sa taie bilete, au verificat niste liste si mi-au comunicat ca nu sunt trecut pe lista, ca nu am acreditare. Si ce daca nu am? Nu va bucurati de oaspeti din presa?! La fel procedati si daca va vizita o oficialitate sau vreo persoana publica la moda?! Nu e vorba de suma pretinsa pe bilet, ci doar de incompetenta si superficialitate! Ce mai trebuie sa dovedesc fiind membru al UZPR?!

Nu mi-as fi pierdut vremea sa scriu aceste randuri daca nu as fi vorbit cu event managerul indicat pe site care mi-a comunicat ca are altceva mai bun de facut decat sa ma asculte si sa-i trimit un mail spre analiza... Ma lipsesc de astfel de oameni, ma lipsesc de asemenea eveniment! Nu asa se face treaba!", a scris jurnalistul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel