Scandal la România TV. Lili Ruse: Vă rog să mă lăsați să îmi continui emisiunea

Victor Ponta a avut o intervenție telefonică la România TV care s-a lăsat cu un schimb dur de replici în platou.

Fiind dezavantajat de faptul că nu se afla în platou, premierul nu a putut să răspundă tuturor întrebărilor și, după un sfert de oră de dialog, a preferat să iasă din emisiune: "Mulțumesc, la revedere". Printre invitați la "Ultimă oră" s-a aflat și Radu F. Alexandru pe care Liliana Ruse l-a rugat să îi permită să aibă un dialog cu Victor Ponta.

Liliana Ruse: Mai am o singură întrebare. Domnule Radu F. Alexandru, vă rog foarte mult să continui dialogul cu Victor Ponta. Vă rog foarte mult. V-am explicat foarte clar că premierul este dezavantaj de faptul că nu este în platou și este foarte greu să ducă o dezbatere cu un om politic. Bun, domnule prim-ministru, vreau să vă întreb așa... (n.r - Victor Ponta închisese telefonul). Bun, vom mai reveni la domnul prim-ministru. Din păcate, nu am putut să continuăm discuția. Domnule Radu F. Alexandru, este un acord politic. Ați mai participat la astfel de emisiuni. Este foarte greu pentru o persoană să fie prin telefon.

Radu F. Alexandru: Intervenția premierului trebuie ascultată cu atenția cuvenită.

Liliana Ruse: Este perfect adevărat. Vă rog frumos să mă lăsați să îmi continui emisiunea.

Radu F. Alexandru: Vă rog frumos, dar îmi dați voie să spun ce am de spus? Am început o întrebare. Domnul premier nu a avut disponibilitatea să răspundă. S-a pus o întrebare importantă: are un substrat politic (n.r.decizia cu mărire salariilor medicilor)? Această măsură pe care a luat-o astăzi - cu mărire a salariilor cu 25% - va trebui să fie cuprinsă într-o rectificare de buget care va avea loc în noiembrie.

VEZI ȘI: Dana Grecu a realizat interviul vieții sale. "N-am știut să-i dau un titlu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel