Scandal în Parlament: Neamțu i-a dat o punguță cu bani lui Ponta

Scandal în plenul Parlamentului, în timp ce premierul Victor Ponta prezenta scrisoarea de intenţie către Fondul Monetar Internațional. Liderul Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a întrerupt, marți, discursul premierului, aruncându-i acestuia o pungă cu bani.  

Moment tensionat în timpul şedinţei comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care premierul Victor Ponta prezenta scrisoarea de intenţie către FMI. Mihail Neamțu a apărut în plenul Parlamentului, fluturând steagul României, pentru a arunca pe tribuna de la care premierul rostea discursul o punguță cu bani, susținând că Victor Ponta a vândut România precum Iuda pe Iisus, potrivit B1TV.

Mihail Neamţu, care a fost însoțit si de un alt tânăr, a afirmat că banii reprezintă "preţul trădării pentru Roşia Montană".

Premierul Victor Ponta a reacționat la gestul liderului FC, susținând că banii trebuie returnați lui Mihail Neamțu pentru constituirea noului partid.

„Eu totuși vă rog să returnați banii domnului Neamțu, poate are nevoie pentru constituirea noului partid. Domnia sa a spus că din lipsă de bani nu a fost ales în partid, și nu din lipsă de voturi, și nu aș vrea să fie lipsit de resursele necesare”, a spus Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel