Şantaj cu imagini indecente. Bărbat condamnat la închisoare

Un bărbat din localitatea buzoiană Cozieni a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani de închisoare, după ce a şantajat cu poze indecente o minoră. 

Sentinţa data de Judecătoria Buzău poate fi atacată cu recurs.

Potrivit soluţiei pe scurt, instanţa de judecată 'condamnă pe inculpatul N. C. la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj (în perioada 26.01. 2017- 30.01.2017), în dauna persoanei vătămate B. C. M. (...) interzice inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat; de a comunica cu persoana vătămată, cu membrii de familie ai acesteia ori de a se apropia de aceste persoane, pe o perioadă de 2 ani, de la rămânerea definitivă a hotărârii'.

Totodată, instanţa 'admite în parte acţiunea civilă şi obligă inculpatul la plata sumei de 7.500 lei cu titlu de despăgubiri pentru daune morale, către persoana vătămată'. Potrivit IPJ Buzău, la sfârşitul lunii ianuarie, tânăra de 17 ani a avut o relaţie cu C. N., care era căsătorit, iar în timpul unei întâlniri intime consumate într-un hotel din Buzău, aceasta a fost fotografiată în ipostaze indecente. După ce minora a decis să rupă legăturile intime, bărbatul a hotărât să folosească pozele şi să o ameninţe pe fată că le trimite prietenilor ei, scrie Agerpres. Tânăra a făcut plângere la Poliţie, iar pe 31 ianuarie, acesta a fost prins în flagrant şi reţinut în timp ce primea de la fată 700 de lei.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel