EXCLUSIV  Șansele MOȚIUNII de CENZURĂ. Informație explozivă din ALDE

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care sunt şansele ca moţiunea de cenzură să treacă. 

Deşi la alegerile locale nu au bătut palma, la Parlament lucrurile stau diferit între PSD şi ALDE. Dovadă stă afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu, care a anunţat că toţi parlamentarii ALDE au semnat şi susţin moţiunea de cenzură împotriva PNL. 

"Toţi parlamentarii ALDE au semnat şi susţin moţiunea de cenzură. Cred că are şanse să fie adoptată şi ar fi foarte bine ca acestui Guvern să îi înceteze mandatul, având în vedere cele 8 luni de exerciţiu pe care l-am văzut până acum. Aştept, sigur, votul cu cea mai mare nerăbdare. Soluţia nu o văd sub forma unui cabinet de coaliţie, în care eventual noi să intrăm alături de alte partide care doresc să formeze o nouă majoritate. Eu văd un Guvern şi un premier care vor avea drept principală sarcină organizarea corectă a alegerilor locale şi parlamentare. Şi sigur, gestionarea treburilor curente", a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel