SAMSUNG GALAXY S7, la vânzare în 50 de țări. Care este prețul

Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7

De astăzi, puteți cumpăra Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge. Chiar dacă în reprezentanțele Samsung din România ați putut admira deja Samsung Galaxy S7, acesta este pus în vânzare de astăzi, 11 martie. 

Momentan, Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge sunt disponibile în 50 de țări. Prima oară, noile telefoane Samsung Galaxy S7 și S7 Edge au ajuns pe rafturile țării producătoare, Coreea de Sud. Pe parcursul acestei zile, noile telefoane Samsung ajung în Uniunea Europeană, SUA și China, dar și pe alte piețe, potrivit EFE. 

Odată cu lansarea Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge s-a ieftinit în reprezentanțele Samsung din România, de la 3.300 de lei la 3.200 de lei. În Coreea de Sud, Samsung Galaxy S7 a fost pus la vânzare cu 700 de dolari, adică 2.800 de lei, prețul de lansare fiind mai mic în Coreea de Sud decât cel al Samsung Galaxy S7.

În România, prețul de la raft, se așteaptă a fi cu 400 de lei mai mult decât versiunea precedentă, adică Samsung Galaxy S7 Edge ar depăși ușor la 3.600 de lei. Samsung Galaxy S7 ar fi la prețul de 3.100 de lei, potrivit prețurilor date pe piață de un operator de telefonie mobilă.  

Conducerea Samsung crede că noul Samsung Galaxy S7 va depăși vânzările Samsung Galaxy S6. 

[citeste si]    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel