Salutat de o întreagă unitate de poliție, în timp ce pășea spre moarte

O imagine impresionantă postată pe site-urile Reddit și Facebook a sensibilizat fanii Internetului.

  Fotografia a surprins salutul de adio, cu respectul cuvenit unui om al legii, cu care polițiștii de la unitatea  K-9 a Poliției din Massachusetts l-au însoțit pe ciobănescul german Kaiser pe ultimul drum, înainte de a fi eutanasiat, scrie Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro.

Câinele, în vârstă de de doi ani și jumătate, a servit departamentul de poliție din Massachusetts, însă a pierdut bătălia cu o boală de rinichi, motiv pentru care medicii au decis să-l eutanasieze.

Partenerul lui Kaiser, ofițerul Jamie Lebretton, a postat un emoționant mesaj de adio pe pagina de Facebook a Organizației din Plymouth pentru Câinii Polițiști: "Cu mare regret și durere anunț retragerea partenerului meu Kaiser care a fost diagnosticat recent cu o boală gravă la rinichi. S-a luptat cu boala cu o forță cum nu am mai văzut".

Întrucât starea câinelui s-a deteriorat rapid și nu mai erau șanse de vindecare, medicii și polițiștii au luat decizia dureroasă de a-l eutanasia.

Fotografia care prezintă ultimul drum făcut de Kaiser, slăbit și trist, spre eutanasiere, în timp ce unitatea de poliție alături de care a lucrat îl saluta cu onor, postată pe Reddit și Facebook, i-a impresionat în special pe toti iubitorii de animale.

După înmormântare, ofițerul Jamie Lebretton le-a mulțumit colegilor săi pentru gestul lor, susținând că niciodată, în cariera sa, nu s-a simțit mai mândru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel